Hop til indholdet.

 

Vore Bryllupsdage

        Perfekt gave til brudeparret!

'Vore Bryllupsdage' - Ny, romantisk tradition

Fejr bryllupsdagen hvert år og gem minderne !
Arranger bryllupsdagene på skift for hinanden.

Hurtigt efter brylluppet melder den travle hverdag sig igen med alle sine krav, der skal opfyldes, og man kan derfor let komme til at glemme hinanden og romantikken fra brylluppet.

At bevare gløden i ægteskabet kan derfor være en udfordring, men med 'Vore Bryllupsdage' har du en helt ny mulighed for at styrke dét personlige bånd, I knyttede på jeres bryllupsdag.

Den nye tradition

'Vore Bryllupsdage' indfører en helt ny tradition, hvor I fejrer alle de kommende bryllupsdage i årene efter brylluppet. Vel at mærke kun dig og din ægtefælle !

- Opslag med forsiden til "3 år–Læderbryllup". Albummet er fyldt med flotte illustrationer til hvert af de 25 år.

'Vore Bryllupsdage' er et praktisk album med helt vidunderlige illustrationer, hvor I – gerne på skift – let kan planlægge og arrangere bryllupsdagene for hinanden.

I albummet er der god plads til at udfylde 'Dagens program', og I kan også let notere, hvad der er 'Værd at huske' fra dagen. Udfylder I også 'Vore ønsker for det kommende år', får I samtidig nogle personlige og fælles mål at stile efter.

Efter hvert år helt indtil sølvbrylluppet har albummet en praktisk lomme, hvor I kan gemme minder fra dagen –  et fotografi, billetter, en lille brochure o.lign.

'Vore Bryllupsdage' er et elegant Album, der i årene efter brylluppet inspirerer til at holde kærligheden i live.

Albummet er rigt illustreret med flotte aquarel-tegninger af Susanna Hartmann.

- Opslag med siderne, hvor dagens program og oplevelser kan planlægges og noteres. I kan bruge albummet helt til jeres sølvbryllup.

Bryllupsbog

Vore Bryllupsdage

'Vore Bryllupsdage' inspirerer til at holde kærligheden i live og bevarer gløden i ægteskabet.

Køb Album