Hop til indholdet.

Den moderne Familiekalender

FamilyPlan® er den mest funktionelle og mest udviklede skole- og familiekalender på markedet bla. med sine 1.200 klistermærker og de unikke, patenterede 4 folde-ud skemaer, der holder styr på skolegang, huslige pligter og vagter.

Køb FamilyPlan

På højde med mange værktøjer til erhvervslivet
FamilyPlan® er den mest funktionelle og mest udviklede skole- og familiekalender på markedet, og den er fuldt på højde med mange professionelle planlægningsværktøjer til erhvervslivet. Læg dertil, at den er let og intuitiv at bruge.

4 smarte folde-ud skemaer
Med 4 folde-ud skemaer nederst på kalenderen er der fuldt styr på børnenes skolegang, de huslige pligter, vagter og de skæve arbejdstider, ligesom en omfattende Vip-op telefonliste på skemaernes bagside rummer hele familiens vigtige numre med ALARM 1-1-2 tydeligt fortrykt.

1.200 klistermærker – WOW !
Herudover er skrivefelterne så store, at du let kan skrive i 2 linjer, uden at det gnidrer, og de 1.200 klistermærker til sport, skole og fritid passer perfekt hertil. Find klistermærker til kalenderne her.

Tilbehør
Under fanen "ANDET' finder du udvalgt tilbehør til din FamilyPlan® - sugekopper til køleskabet, CROSS magnetpen som kan hænge på kalenderens spiral og mange Special-ark med klistermærker med 80 ens mærker.

5 enkle retningslinjer gør hele forskellen - og de er lette at bruge !
Planlægning er nøglen til succes og trivsel i hverdagen, og det behøver slet ikke at være kedeligt at planlægge - tværtimod !

Med et par enkle retningslinjer til brugen af FamilyPlan® kalenderne skaber du let overblik over familiens hverdag:

  1. Sørg for let adgang til kalenderen – lad den hænge på køleskabslågen
  2. Skriv en aftale/aktivitet ind på kalenderen straks den kendes
  3. Lad børnene være med ! Lad dem sætte klistermærkerne på, også gerne for mor og far
  4. Lad barnet skravere feltet til venstre for datoen hver morgen. Så kan de altid se den aktuelle dag/dato – også uden at kende hverken tal eller ugedage
  5. Inddrages børnene, ser de, at det rent faktisk kan være sjovt at planlægge, og de oplever, at de selv bidrager til at familien fungerer og trives. Og dét skaber glæde og tilfredshed.

Alle væsentlige serviceoplysninger er med + 2 ekstra kolonner
Der er en separat kolonne til at holde styr på familiens madplan/motion/kæledyr og en til alle fødselsdage/mærkedage. Herudover viser kalenderen helligdage, mærkedage, civile flagdage, ugenumre, månefaser og stjernetegn – kort sagt alt det væsentlige.

Åh jo! – lige en ting til!
Skraveringsfeltet til venstre for datoen! Vi kalder det for “VISUEL DATO”. Det sikrer, at børn, der endnu ikke har lært datoen eller ugedagene, let og helt uden besvær kan følge med i den aktuelle dag, og de kan derfor i en meget tidlig alder se hvilke aktiviteter, der skal foregå den aktuelle dag. Det vænner børnene – fra en meget tidlig alder – til at være med i familiens planlægning og trivsel.

- FamilyPlan® er et stærkt værktøj, som holder styr på familiens aftaler og aktiviteter

Køb Den Moderne Familiekalender

Køb FamilyPlan

Miljø

MADE IN DENMARK, SVANEMÆRKET OG PVC- og f-THALATFRI PLAST  –  3 ORD FOR VORES MILJØHENSYN

Hensyn til miljøet bliver mere og mere vigtigt for os alle
Den tid, hvor man bare kan producere løs uden tanke for mulige miljøkonsekvenser, er forbi. I dag forventer – og mange gange forlanger – forbrugere, at producenter tager hensyn til miljøet, så produktion, håndtering og transport tilrettelægges, så det sviner og belaster miljøet mindst muligt.

For at leve op til disse stigende og helt berettigede krav og forventninger har vi gennem flere år indarbejdet flest mulige miljøhensyn i produktion og arbejdsprocesser hos de underleverandører og producenter, der medvirker til fremstillingen af vore kalendere.

Specielt disse 3 ting har vi fokuseret på:

Det første – “Made in Denmark” er lig arbejdspladser i Danmark
Alle vores kalendere er produceret i Danmark. Det er i sig selv med til at holde danske arbejdspladser i gang indenfor fremstilling, produktion, transport, salg og markedsføring mm., men derudover betyder det, at de mange kalendere ikke skal transporteres fra Kina/fjernøsten eller øst-europa til Danmark, selvom det er langt billigere at producere disse steder. Det giver en langt mindre miljøbelastning, da den lange transport helt undgås.

Det andet – Svanemærket
Alle vore væg-kalendere er Svanemærkede, hvilket betyder, at de i lever op til de særlige miljøkrav, som Svanemærket garanterer. Det betyder bla., at kalenderne er trykt med miljøvenlige farver, og at trykkeriet i øvrigt lever op til strenge krav mht. behandling af restprodukter, affaldsstoffer mv.

Det tredje – PVC- og f-thalatfri
Plasten på vore ” FamilyPlan® TABLE” kalendere er både PVC-fri og f-thalat-fri. Især f-thalaterne er vigtige at undgå, da de er mistænkt for bla. at have en hormonforstyrrende effekt. Med vores krav om f-thalat fri plast, har vi opnået en særlig status på markedet og tilføjet en ny dimension til tidens kalendere.Køb Den moderne Familiekalender Køb FamilyPlan