Hop til indholdet.

Min Konfirmation

"Min Konfirmation" har alt til planlægningen af en god konfirmationsfest lige fra Kirken og til Blå Mandag.

Og bagefter har du et mindeværdigt album med hele konfirmationen inklusive gæstebog og alle de dejlige minder.

 Køb Min Konfirmation

Step-by-step guide
Med Min Konfirmation får du en solid step by step guide til at komme igennem hele konfirmations arrangementet lige fra planlægning og budget til oplevelsen i kirken, festen, gaverne og Blå Mandag!

Tidsinddelt
Albummet er inddelt i tidsintervaller og viser, hvornår du bør gå i gang med hvilke opgaver og indgå de forskellige aftaler, så du kan nå det hele – uden stress!

Inspirationsdel
Indeholder forslag til hvordan konfirmanden aktivt inddrages i arrangementet – skal der være et tema?, tøj?, kørsel? samt liste over både konfirmandens og forældrenes særlige forberedelser herunder gode råd til hvordan man skriver/holder en god tale og/eller festsang.

Planlægningsdel
Den vigtige planlægningsdel giver overblik over alle forberedelserne og indeholder bla. gode råd og fif, så du kommer sikkert igennem hele forløbet lige fra de første udsendelser af “Reservér datoen” og Invitationerne til arrangementet i kirken inkl. fotografering, kørsel mm. til planlægning af festen samt gode råd til, hvad du bla. bør være opmærksom på, når du indgår dine aftaler.

Festen
Der er et grundigt afsnit med alt til planlægning af den store fest samt masser af praktisk vejledning, der giver styr på alle detaljerne.

Blå Mandag
Med nogle enkle, effektive anvisninger bliver Blå Mandag en dejlig oplevelse for konfirmanden – og tryg for forældrene.

Budget
Overskuelig budgetdel gør det muligt fuldstændigt at styre økonomien.

Tjeklister
Gennemtænkte, relevante og praktiske tjeklister holder styr på bla. Invitationer og tilmeldte gæster, Konfirmandens og forældrenes særlige opgaver, Ønskeliste, Gaveliste, Huske- og ToDoliste til den vigtige fest, Kontakt-, Indkøbs- og Lånelister mm. 2 helt særlige lister – “Tidsplan” og “Opgaveoversigt” – giver hhv. tidsinddelt overblik over hele planlægningen i hovedpunkter og oversigt over alle opgaverne i ugen op til konfirmationen.

Gæstebog
Den integrerede Gæstebog er lige til at tage ud af albummet og med til festen, så I kan få alle de festlige hilsner fra festens deltagere foreviget, og som er så dejlige bagefter.

Lommer
Bagerst finder du plastlommer til opbevaring af dine aftaler, og andet fra konfirmationen fx. Invitation, tale, sang mm.

Gode råd, fif og forslag
Igennem hele albummet præsenteres du for gode råd, fif og forslag til, hvorledes jeres konfirmation bliver en succes uden stress!