Hop til indholdet.

Om os

Forlaget Fortuna er mere end et almindeligt forlag

Forlaget Fortuna blev grundlagt i år 2000 og er en af Danmarks største og mest kreative kalenderforlag.

Vi skabte en helt ny familiekalender til brugerne - og til branchen et helt nyt marked
Med FamilyPlan® opfandt og grundlagde vi i år 2000 den moderne familiekalender, og fordi vi twistede udgivelsesåret fra det traditionelle kalenderår (jan-dec) til det mere familievenlige skoleår (juli-juli), skabte vi med et slag et helt nyt marked for kalendere til skole-start som hele branchen bla. kalenderforlag, boghandlere og supermarkeder nyder godt af den dag i dag.

Vores mange brugere siger
Med FamilyPlan® samlede vi nogle vigtige planlægningsværktøjer, tilføjede nogle nye og twistede udgivelsesåret, hvilket ret hurtigt gjorde FamilyPlan® til den mest populære familiekalender. Vi har brugere, der har brugt FamilyPlan® i rigtig mange år og som ikke kunne drømme om at udskifte den med en anden familiekalender, for som de siger: "Når den først er kommet indenfor døren, er den ikke til at undvære - den gør bare noget helt specielt". 

Kreativitet, drive og innovation
Vores særlige kreativitet og drive til at skabe innoverende nyt, har bla. medført, at 2 helt nye albums har set dagens lys.

2 helt nye albums - til mennesker, der kærer sig om hinanden og livet
Det ene album "Vore Bryllupsdage" startede en helt ny tradition, hvor brudeparret inspireres og hjælpes til at fejre ALLE de bryllupsdage, der kommer EFTER brylluppet, så parret huskes på vigtigheden af også at pleje hinanden.

Det andet album "Min Konfirmation" sørger for at holde fuldstændig styr på hele konfirmationsarrangementet lige fra Kirken og til Blå Mandag. Den tidsinddelte planlægningsdel, de gode råd, alle skemaerne til styring af aftaler, økonomi, invitationer, gæster, gaver, maden, festen samt en særlig Gæstebog giver jer de bedste forudsætninger for, at denne store fest bliver en succes for konfirmanden, forældrene og alle gæsterne.

Vi støtter

Velgørenhed

Forlaget Fortuna samarbejder og har samarbejdet med forskellige organisationer og foreninger bla. Kræftens Bekæmpelse, Julemærkefonden, Danske Hospitalsklovne og Team Rynkeby. Det er vigtigt for os som virksomhed at bidrage til at hjælpe med støtte til familier i Danmark, som har det svært, når de fx bliver ramt af svær sygdom, skal i behandling eller børn skal have en ny start for at komme videre i barndommen.

FamilyPlan app - Mere end bare en kalender

Vi brænder for at hjælpe travle familier. Derfor brænder vi for at lave familiekalendere, så alle de mange aktive og travle familier kan få mest muligt ud af tiden. Vores seneste ny-udvikling har været at tage springet ud i at skabe den bedste familiekalender-app, hvor den moderne familiekalender bringes ind i den digitale verden. FamilyPlan®-app til både mobil og tablet blev frigivet august 2016.

Hvem er Forlaget Fortuna

Frank Guldhammer og Karina Wolff er idéudviklere, designere og ledelsen i Forlaget Fortuna.