Hop til indholdet.

Støt Brysterne

Forlaget Fortuna støtter kampen mod brystkræft gennem salg af special designet familiekalender, som kan købes i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, fakta, i Bog & Idé og udvalgte andre supermarkeder og boghandlere samt i vores netbutik.

Fra 2014-2022 er vores samlede støttebeløb på mere end 1,6 mio. kr.


 Køb Støttekalenderen


Vi har støttet brysterne siden 2008 – Kræftens Bekæmpelse

Det hele startede i 2008, hvor vi præsenterede den første familiekalender til Kræftens Bekæmpelses STØT Brysterne kampagne.

Kampagner

Her kan du se, hvordan de forskellige kampagner siden da har set ud.
I 2013 og 2014 indgik familiekalenderen ikke i kampagnen, men den er nu genoptaget – heldigvis – for mange savnede den i de 2 år.

– Støt Brysterne familiekalender 2022

– Støt Brysterne familiekalender 2021

– Støt Brysterne familiekalender 2020

– Støt Brysterne familiekalender 2019

– Støt Brysterne familiekalender 2018

– Støt Brysterne familiekalender 2017

– Støt Brysterne familiekalender 2016

– Støt Brysterne familiekalender 2015

– Støt Brysterne familiekalender 2012

– Støt Brysterne familiekalender 2011

– Støt Brysterne familiekalender 2010

– Støt Brysterne familiekalender 2009

– Støt Brysterne familiekalender 2008

Vi støtter Julemærkefonden

JulemærkefondenForlaget Fortuna har støttet Julemærkefonden siden 2011. Alle børn, som har været på et ophold, får en FamilyPlan® familiekalender med hjem, så de gode vaner kan opretholdes, når barnet kommer hjem til familien igen. Værdien af vor støtte svarer til min. 110.000 kr. samt et kontantbeløb på 10.000 kr. hvert år.
Børn skal mærke livet – ikke mærkes af det!

Et Julemærkehjem er et midlertidigt hjem for børn, der har brug for at få hjælp til at bryde en ond cirkel. Børnene bor på et af de 5 Julemærkehjem i 10 uger, og her lærer man en sund livsstil både hvad angår kost og motion og den måde, man behandler hinanden på. Barnet får styrket troen på sig selv og får redskaber til at undgå mobning og isolation.
Vil du også støtte Julemærkefonden kan du gøre det via deres hjemmeside

Gør som os: "Støt Julemærkefonden" - det gør en kæmpe forskel for de børn, som får muligheden for et 10 ugers ophold.

Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne arbejder på hospitaler og institutioner over hele Danmark, hvor børn er indlagt. De gør en nyttig og ofte meget undervurderet indsats. Hospitalsklovnen er en klovn, som kan spejle barnets følelser såsom angst, vrede og magtesløshed og derved gøre dem acceptable.

For mange svært syge børn er Hospitalsklovnen den ven, der kan mildne de slemme indtryk fra et hospitalsophold, der kan bestå af mange undersøgelser af – set med barnets øjne – vildt fremmede, der trykker der, hvor det gør ondt og derfor opleves meget ubehageligt.

Desværre er Hospitalsklovnene ikke på Finansloven, og de må derfor klare sig med økonomisk hjælp fra private sponsorer, donationer og anden støtte fra både private og firmaer. Og det er ikke altid helt let.

Forlaget Fortuna støttede Danske Hospitalsklovne i 2003 og igen i 2008/09 både med pengebeløb samt en masse blokke, mapper, tegnepapir, børnebøger mm. til brug for børnene på hospitalerne.